Word donateur Haagse Korfbal Historie

Ondersteun boekenserie, speciale website en tentoonstelling over de rijke Haagse korfbalhistorie

Afgelopen jaar is uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club gestart met een serie boeken over meer dan honderd jaar korfbal in Den Haag (en randgemeenten). Het worden fraaie boeken met feiten uit de rijke Haagse korfbalgeschiedenis, maar meer nog met boeiende verhalen. Ze gaan niet alleen over het verleden, maar ook over het heden en de toekomst. Veel clubs komen erin aan bod, ook die niet meer bestaan: van Die Haghe tot Phoenix, van GKV tot HKV, van Ons Eibernest tot Kwiek, van VEO tot Achilles, van Ready tot De Raven enzovoort.
Om alle verhalen en foto's een plek te geven en te bewaren voor het nageslacht komt er ook een speciale website, waar alle verworven informatie te vinden zal zijn.
Op dit moment wordt gewerkt aan het tweede deel van de Haagse korfbalhistorie. Deze bevat bijdragen van meerdere auteurs en staat onder hoofdredactie van Ton van Rijswijk en Rob Blokpoel, bekend als Haags korfbaljournalist respectievelijk beleidsmedewerker bij de Gemeente Den Haag (Sport & Recreatie en Den Haag Topsport).
Naast het boek zijn we ook bezig met een speciale tentoonstelling tijdens de Haagse Korfbaldagen op zaterdag 2 november in de Sportcampus Zuiderpark, waar naast de presentatie van het 2e deel ook alle tot nu toe verzamelde informatie worden getoond.

Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club en de Stichting The Hague Korfball Masters zouden het fijn vinden wanneer u meedoet aan de totstandkoming van dit bijzondere boek, website en tentoonstelling. Hoe? Met een financiële bijdrage. Wij vragen u 250,- euro (excl. btw). Daarvoor krijgt u - privé of zakelijk, wat u wilt - een vermelding in het Colofon bij 'Speciale dank aan...'. Bovendien ontvangt u 5 exemplaren van het boek en uitnodigingen voor de presentatie boek en opening tentoonstelling, tevens vermelding van uw logo op de website. Meer weten?
Als particulier kunt u donateur worden voor € 50 per jaar. U ontvangt daarvoor het boek en de uitnodigingen voor alle bijeenkomsten.

Mail: marketing@haagsekorfbaldagen.nl of bel: 06 28803883 (Rob Blokpoel)