ALO pakt eerste punten.

ALO heeft tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen een mooie overwinning geboekt op het Amsterdamse Swift. In de bosjes van Pex werd het 15-14 voor de ploeg van Mady Tims.

Na een warm welkom op het complex in de bosjes van Pex, maakte HKV ALO zich op voor de eerste thuiswedstijd van dit seizoen. Nadat vorige week nipt met 17-16 was verloren van Movado, waren de Hagenaars erop gebrand om een mooie wedstrijd op het veld neer te zetten.
Na een onrustig begin waarin ALO goed verdedigde maar wel wat kansen miste om uit te lopen, liep de ploeg van een actief coachende Tims langzaam uit naar een voorsprong van 10-7 bij de rust.

Na de thee konden de Amsterdammers langzaam het gat dichten met als gevolg dat er met nog 6 minuten te gaan, er een stand van 13-12 op het scorebord stond.
Met nog 1 minuut te spelen was de stand 15-14 en kreeg Swift een strafworp die helaas voor de Amsterdamse ploeg en gelukkig voor de Hagenaars gemist werd. Hierdoor was de eerste overwinning voor ALO in de 1e klasse een feit.

Redactie en foto’s: Erik de Kleijn
Meer foto’s ga naar: www.SportSnap.nl