Doe mee - als particulier, vereniging of bedrijf - om het allemaal mogelijk te maken

Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club is gestart met een serie boeken over meer dan honderd jaar korfbal in Den Haag (en randgemeenten). In de boeken staan feiten, boeiende verhalen en prachtige foto’s uit de rijke Haagse korfbalgeschiedenis.
Elk jaar komt er een volgend deel uit. Deel 1, dat in november 2018 verscheen, is getiteld: Van ALO en Tims tot Mulder en Pams. Deel 2, dat in november 2019 verschijnt, gaat heten: Van Emma en Wals tot Coeland en VES.

Beide boeken kosten 17,50 per stuk en zijn vanaf 1 november verkrijgbaar in de boekhandel. Rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij kan ook, kijk in de Webshop van www.nscboeken.nl.

Het initiatief voor de boekenserie, website en overzichtstentoonstelling komt van korfbalkenners, onder wie Ton van Rijswijk, Rob Blokpoel, Chris Willemsen en vertegenwoordigers van clubs en KNKV.

Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club en de
Stichting The Hague Korfball Masters vragen u/je te helpen dit
speciale 3-in-1 Haagse korfbalproject mogelijk te maken.

Particulieren kunnen participeren door donateur te worden voor € 50,- per jaar. Je ontvangt daarvoor het nieuwste boek (deel 2 van de Haagse Korfbal Historie, winkelprijs € 17,50) en uitnodigingen voor alle bijeenkomsten.

Verenigingen kunnen het boek aanschaffen voor de speciale inkoopprijs van € 12,50 (minimaal 8 stuks) om deze bijvoorbeeld te schenken aan relaties leden of binnen de vereniging te verkopen. Overigens moet daarbij de wettelijk vastgestelde verkoopprijs van € 17,50 worden gehanteerd.

Bedrijven betalen een sponsorbijdrage van € 250,- euro (exclusief btw). Daarvoor krijgt het bedrijf een naamvermelding in het boek bij 'Speciale dank aan...' én 5 exemplaren van het boek.

Geïnteresseerd? Maak het bedrag van uw/je keuze over op banknummer NL92INGB0006116348 t.n.v. The Hague Korfball Masters, onder vermelding van naam, vereniging of bedrijf, adres, woonplaats, e-mailadres, en als je als bedrijf participeert: welke naam je in het boek wit hebben vermeld.

Eventuele verzendkosten zijn niet in de prijs begrepen.

Meer weten? Mail naar contact@haagsekorfbalhistorie.nl of bel: 06 288 038 83 (Rob Blokpoel).