Uitnodiging workshop Sportmedische organisatie binnen de korfbalvereniging

Uitnodiging aan het sporttechnische kader, spelers en speelsters en hun ouders voor het bijwonen van een workshop/clinic over de organisatie Sportmedische Zaken binnen de korfbalvereniging

Zaterdag 2 november van 11.00 – 12.00 uur of van 15.00 – 16.00 uur in de Sportcampus Zuiderpark Den Haag.

Wil jij ook meer weten over hoe korfbalverenigingen sportmedische zaken kunnen organiseren? Wil jij in gesprek gaan over onderwerpen als: blessurepreventie bij korfballers, looptechniek en voeding? En informatie inwinnen over sportpsychologie voor sporter en coach? Lees snel verder en misschien zien we jou wel op zaterdag 2 november.

Net zoals vorig jaar slaan het Sport Medisch Centrum Zuiderpark, Expertise Centrum Xcelsior Den Haag en B&B Healthcare fysiotherapie de handen weer ineen. Dit jaar kunnen de verenigingen in de ochtend of in de middag aansluiten bij een workshop geheel gericht op sportmedische zaken binnen korfbalverenigingen.

De workshop zal bestaan uit een theoretisch deel over blessures en blessurepreventie, organisatie en de ontwikkeling van testbatterijen om de fysieke gesteldheid van sporters in kaart te brengen. Maar ook een actief, praktisch onderdeel waarbij de deelnemers onder de andere de kans krijgen om met elkaar in gesprek te gaan.

Heb jij interesse om deel te nemen aan één van workshops? Meld je dan aan via bart@benbhealthcare.nl