SPECIALE BIJEENKOMST OVER HISTORIE HAAGSE REGIO OP 5 JUNI A.S.

Kom woensdag 5 juni a.s. naar de speciale informatie (soort Kunst en Kitsch) bijeenkomst van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van de korfbalvereniging Futura op het Stokroosveld in Den Haag.

Wij zijn op zoek naar informatie over zowel bestaande als niet meer bestaande Haagse korfbalclubs (o.a. Houtsnippen, Hou Stand, Pams, VES, Rood Wit). Bijna iedereen die lid is of lid is geweest van een Haagse korfbalclub heeft wel herinneringen, attributen, documenten e.d. Tijd om de oude koffers of op zolder te gaan kijken.

Op het stokroosveld hebben heel veel korfbalverenigingen gespeeld. U ook?
In elk geval zullen een aantal bekende oud korfballers van VES, Pams en Dubbel Zes herinneringen ophalen en anekdotes vertellen. Dat geldt natuurlijk ook voor de bezoekers, vertel je verhaal.

Samenstellers van de boekenserie zijn onder meer de bekende korfbaljournalist Ton van Rijswijk en voormalig Den Haag Topsport medewerker Rob Blokpoel. Bent u die dag verhinderd, laat dit dan even weten via een mail (korfbaldenhaag@ziggo.nl) of telefoontje (06-28803883).
Reageren kan ook via facebook bij “korfbalhaagseregio”.
Gescande foto's en documenten kunnen ook via wetransfer.com naar het email adres worden gestuurd.