34e EDITIE HAAGSE KORFBALDAGEN 2019 KOMT ER AAN

De organisatie van de HAAGSE KORFBALDAGEN is alweer druk met voorbereidingen voor de 34e editie van de Haagse Korfbaldagen. Deze start op donderdag 31 oktober en eindigt op zaterdag 9 november 2019. De finalewedstrijden vinden plaats op vrijdag 8 (A-jeugd) en op zaterdag 9 november (senioren en G-korfbal).

Dit jaar is er weer op zaterdag 2 november de gehele dag een uitgebreid programma in de Sportcampus Zuiderpark. Naast de gebruikelijke A-jeugd- en seniorenwedstrijden is er het G-korfbaltoernooi en mogelijk weer een Beachkorfbaltoernooi. Daarnaast streven we naar een speciaal toernooi voor 35-plussers.
De hele dag is er bij binnenkomst een informatiemarkt in de hal.

Dit nummer is vooral bedoeld om ons evenement onder de aandacht te brengen van het bedrijfsleven in de Haagse regio en om sponsoring te verwerven voor het grootste korfbalevenement van Nederland. Verenigingen kunnen ons helpen door mogelijke kandidaten deze uitgave te sturen of aan ons namen door te geven. De kosten nemen alleen maar toe en we zijn voor een groot deel afhankelijk van hun bijdrage.

De website en facebook zullen meer in het teken staan van korfbal in de Haagse regio met het gehele jaar artikelen, verenigingsnieuws en Haagse korfbalhistorie.

Download onze nieuwsbrief via deze website