Inschrijving teams gestart

Alle verenigingen uit de regio hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de 34e editie van De Haagse Korfbaldagen met het eerste seniorenploeg en eerste A-jeugdploeg. Het toernooi zal worden gespeeld van donderdag 31 oktober 2019 tot en met zaterdag 9 november 2019.

In verband met het competitieschema en de beschikbaarheid van de Sportcampus Zuiderpark hebben wij voor genoemde data gekozen, echter volgens het competitieschema KNKV staat het weekend van 2/3 november gemeld als inhaalweekend voor de veldcompetiie. Met het KNKV is echter overeengekomen dat voor alle ploegen die deelnemen aan de Haagse Korfbaldagen in het inhaalweekend van 2/3 november 2019 geen wedstrijden zullen worden vastgesteld. Ook in de week daaraan voorafgaand zullen er voor de betreffende ploegen geen midweekse inhaalwedstrijden worden vastgesteld. De deelnemende ploegen worden dan ook verzocht geen wijzigingsvoorstellen te aanvaarden of te doen uitgaan voor de betreffende weken.

De inschrijving moet uiterlijk maandag 6 mei 2019 zijn ontvangen.

Geen inschrijvingsverzoek en formulier ontvangen?
Voor vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot Marco de Jonge via email: wedstrijdzaken@haagsekorfbaldagen.nl of mobiel 06 46391590