Teamprijzen Haagse Korfbaldagen

Ook dit jaar zal bij het toernooi van de Senioren Hoofdklasse/Overgangsklasse worden gestreden om de door De Volharding beschikbaar gestelde wisselprijs "HOFSTAD BOKAAL" worden gestreden.
Vorig jaar was Achilles uit Den Haag de winnaar.
Tevens ontvangen de winnaars van beide senioren finales een voucher om als team een avondje uit eten te gaan bij De Gouden Wok in het Zuiderpark.
Achilles, winnaar vorig jaar wisselprijs HK/OV klasse
Niet alleen het seniorentoernooi strijdt om een wisselprijs. Bij de hoogste klasse van de A-Jeugd is vorig jaar de ALSEM bokaal voor de eerste keer uitgereikt aan de winnaar, Fortuna A1. Helaas zijn ze er dit jaar niet bij, dus zal de wisselprijs naar een andere vereniging gaan.
Foruna A1, winnaar vorig jaar wisselprijs HK/OV klasse
De winnaars van beide Jeugdfinales ontvangen vouchers om als team een dagje te gaan schaatsen op de Uithof.
Zoals al eerder gemeld zal aan de winnaars van het G-korfbaltoernooi de “Remy van Eijnatten Bokaal” jaarlijks aan de winnaar van het G-korfbaltoernooi worden uitgereikt.
De Stichting Haagse sportstimulering Gehandicapten heeft de wisselprijs beschikbaar gesteld.
De finale wordt gespeeld op zaterdagavond 10 november a.s. in de HKV/Ons Eibernesthal in Den Haag.
Het KNKV heeft daarnaast voor het winnende team gratis toegangskaarten voor de Nederlandse korfbalfinale in de Arena beschikbaar gesteld.